top of page

Zo begin je je dag bewust en ontspannen


Begin 2020 merkte ik dat ik een vast ochtendritueel had ontwikkeld. Bed uit, warme trui aan, kop thee zetten en dan, terwijl het buiten nog donker was, even mijn yogamat op. Ik nam 15-20 minuten de tijd om eerst mijn lijf los te maken en mijn ademhaling bewust op gang te brengen. Het gaf mijn dag een stressvrije start. Ik keek veel relaxter aan tegen wat er die dag op mijn planning stond. Tot op de dag van vandaag doe ik dit bijna elke dag van de week.


Sinds de eerste lock-down in april 2020 zet ik met plezier mijn camera aan bij deze ochtendsessies zodat jij ook mee kunt doen. Ik dacht, als het mij rust en ruimte brengt, dan jou misschien ook? De Wake-up sessies maak ik zo toegankelijk mogelijk: het maakt niet uit hoe ervaren, flexibel of sterk je bent. Elke maandag en donderdag, 30 minuten, om 7:30 uur. Ben je erbij? Boek via Momoyoga. Maak gebruik van een gratis proefweek als je eerst een weekje wilt proberen. Welkom!


☼☾

ᑌᗰᗷᑌᑎTᑌ

26 weergaven

Comentários


bottom of page