Over mij

Hi! Mijn naam is Marieke.

Sinds mijn 18e speelt yoga en meditatie een belangrijke rol in mijn leven. Het brengt me beweging en geeft een prettig tegenwicht aan de andere (duur)sporten die ik doe. Ook houdt het me figuurlijk in beweging en was yoga mijn fundament en redding in periodes van depressie. Waar mijn wereld op de kop stond, zette yoga me weer rechtop.

 

Balans vinden en houden tussen lijf, hoofd en ziel is een continu proces en ik raak door de jaren heen niet uitgeleerd. Zo begon het bij mij te kriebelen om mijn eigen practice stevig te verdiepen. Tijdens mijn opleiding tot Vinyasa-yogadocent in 2019 in Thailand kwam zoveel plezier vrij, dat ik besloot om bij terugkomst in Nederland direct les gaan geven. In mijn lessen uit ik mijn creativiteit, speelsheid én aandacht voor een laagje dieper. Hiermee hoop ik dat je na een les waarin je lekker hebt bewogen, geïnspireerd de mat afkomt.

Naast het geven van yogalessen werk ik als zelfstandige voor bedrijven die versnelling brengen in verduurzaming van de gebouwde omgeving. Deze werelden breng ik met liefde samen in mijn yogalesaanbod voor bedrijven.

Mijn opleidingen (Yoga Alliance gecertificeerd)

200h Hatha Vinyasa Teacher Training - Ulu Yoga Thailand (2019)

50h Meditation Facilitator - Flow Move Live (2020)

200h Yin Yoga Teacher Training - José de Groot (2021-2022)