top of page

Lesaanbod

IMG_1376.png

Yoga

Zondag 11:00 uur -12:00 uur

Een heerlijke start van je zondag: activeer en ontspan je lijf in deze yogales, geïnspireerd door Hatha, Flow en Yin Yoga.

“Yoga van Marieke is verbindend voor mijn systeem door haar flow en stilte dat uit een puur hart stroomt. - Lizanne

Schermafbeelding 2020-12-14 om 14.39.38.

Yin Yoga Online

Special Series & maandelijkse les

Ontspannen een les volgen vanuit je eigen veilige omgeving? Sluit online aan bij de maandelijkse les of periodieke lesserie. Vanaf 31 januari: in balans met de 5 elementen.

"De persoonlijke aandacht van Marieke begeleiden je heel fijn door een sessie. Ik voelde me na elke les meer verbonden met m’n lichaam, en rustiger in mijn hoofd." - Lidy

Schermafbeelding 2020-12-14 om 11.50.55.

Yin Yoga

Woensdag 20:00 uur - 21:00 uur

Yin Yoga is gericht op ontspanning, herstel van het bindweefsel en het soepel maken van gewrichten. Maak tijdens de diepe ontspanning ruimte in je hoofd en ruimte in je lijf. Laat de energie weer vrij stromen na deze verjongingskuur voor zowel je lijf als je hoofd.

“Marieke helpt mijn week ontspannen te houden. Ze geeft zeer gevarieerd les, het is nooit eentonig en ze straalt zelf een enorme rust uit.” - Meike

IMG_0809.jpeg

Yoga, mindfulness en workshops voor bedrijven

Aandacht voor beweging en ademhaling op en buiten de werkvloer is essentieel om gezonde, blije en productieve werknemers te houden. Ik bied eenmalige workshops en lessen op maat, zowel online als op locatie. Vraag meer informatie aan door contact met me op te nemen.

bottom of page