Lesaanbod

Schermafbeelding 2020-12-14 om 14.39.38.

Yin Yoga

Online - Special Series & maandelijkse les

Stimuleer je bindweefsel, pezen en gewrichten. Yin Yoga geeft diepe ontspanning voor je lijf en daagt je mentaal uit: hoe ga jij om met weerstand?

"De persoonlijke aandacht van Marieke begeleiden je heel fijn door een sessie. Ik voelde me na elke les meer verbonden met m’n lichaam, en rustiger in mijn hoofd." - Lidy

IMG_1376.png

Flow to Yin Yoga

Maandag 17:45 uur -18:50 uur

In de eerste helft van de les beweeg je actief  (Vinyasa/flow yoga) en verhoog je je hartslag. In het tweede deel zoek je de diepte op door houdingen langer aan te houden (Yin Yoga). Hét recept om tot ontspanning van lijf en hoofd te komen.

“Yoga van Marieke is verbindend voor mijn systeem door haar flow en stilte dat uit een puur hart stroomt. - Lizanne

Schermafbeelding 2020-12-14 om 11.50.55.

Vinyasa / Flow

Donderdag 18:45 uur - 19:45 uur

In deze energieke les vloeien de yoga-houdingen in elkaar over en gebruik je je ademhaling als leidraad. Activeer je hele lijf, met extra aan-dacht voor je core. We sluiten af met een eindontspanning. 

“Marieke helpt mijn week ontspannen te houden. Gedurende 60 min. ben ik helemaal uit de waan van de dag. Ze geeft zeer gevarieerd les, het is nooit eentonig en ze straalt zelf een enorme rust uit.” - Meike

Schermafbeelding 2020-12-14 om 14.55.16.

Yoga, mindfulness en workshops voor bedrijven

Aandacht voor beweging en ademhaling op en buiten de werkvloer is essentieel om gezonde, blije en productieve werknemers te houden. Ik bied eenmalige workshops en lessen op maat, zowel online als op locatie. Vraag meer informatie aan door contact met me op te nemen.