top of page

Workshop Yin Yoga & de kracht van Aroma's [vrijdag 17 mei]

Vind diepe ontspanning in deze Yin Yoga workshop. We halen de natuur naar binnen met de geur en therapeutische werking van etherische oliën. Ben jij ook benieuwd hoe aroma’s jouw practice kunnen verrijken en verdiepen?


Leef in balans, volg de natuur

In de workshop ervaar je hoe je Yin stretches in lijn met het seizoen kunt inzetten voor meer balans. De verschillende geuren en kwaliteiten van essentiële oliën zullen jouw zintuigen en lijf prikkelen en uitnodigen om diep(er) te ontspannen. Marieke neemt je op deze wijze mee in het gedachtengoed achter het kaarten deck Essence of Yin.

Ik voelde me na de workshop ontzettend kalm en vredig. Bijzonder wat de geuren doen in combinatie met de Yin houdingen.

Essence of Yin

Eind 2023 lanceerden Hanneke en Marieke het eerste card deck van Essence of Yin: 35 stijlvolle kaarten en uitgebreid handboek. Kies een kaart op gevoel, met de keuzehulp of maak je eigen Yin practice.


Voor elk lijf

Voor deze Yin & Aroma workshop heb je geen yoga-ervaring nodig. Neem een vriend, vriendin of familielid mee voor deze ontspannen start van je weekend!


  • Vrijdag 17 mei

  • Inloop vanaf 19:15 uur, de workshop start om 19:30 uur en eindigt om 21:30 uur

  • Studio Natuurlijk, Oudegracht 366 in Utrecht

  • Kosten: 35 euro incl. gebruik essentiële oliën

  • Aanmelden via Momoyoga

Er is veel losgekomen, zowel emotioneel als lichamelijk. Ik ben dankbaar dat het mocht stromen. Ik voelde me na de workshop, zeker na een nacht slapen, zoveel beter dan de dagen ervoor.
"Marieke's begeleiding is altijd zo fijn! Haar rust, enthousiasme, hoe ze precies wanneer ik het ‘nodig’ heb me even beter in een houding helpt door me aan te raken. Ze straalt vertrouwen en kracht uit en daardoor voelt het veilig voor me "

14 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page