top of page

Vier met mij de release van Essence of Yin! [7, 15 en/of 17 december]

Elke dag rust

Daar is ze dan: mijn eerste card deck incl. handboek. Samen met Hanneke heb ik dit jaar een prachtig idee omgetoverd in een tastbaar product. 35 kaarten en een boek vol inspiratie die jou helpen elke dag rust te vinden.


Yin Yoga voor thuis en inspiratie voor jou als docent

Eindelijk een duidelijke kapstok om thuis zelf yin yoga houdingen uit te kiezen. Op basis van hoe jij je voelt, op basis van intuïtie of waar je behoefte aan hebt is er altijd een houding die je precies geeft wat je nodig hebt. De onderbouwing vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde helpt een duidelijke structuur in jouw (thuis)les te brengen. Ook leer je welk doel de houdingen hebben voor je lichaam.


De kracht van essentiële oliën

De natuur, super geconcentreerd in een potje! Ontdek de magische invloed van essentiële oliën - plantenextracten - op jouw zenuwstelsel. Bij elke houding, gekoppeld aan een thema, is een olie gekozen die jouw helpt verdieping te vinden.


Ontdek Essence of Yin!

Nieuwsgierig?

  • Vier op donderdagavond 7 december gratis online met ons mee in de Release & Relax workshop om 20:30 uur.

  • Op vrijdagavond 15 december start jij je weekend helemaal ontspannen met de Aroma & Yin workshop die ik geef bij Studio Natuurlijk in Utrecht.

  • Op zondagavond 17 december geven we een extra lange online Essence of Yin workshop, schuif aan vanuit je eigen comfy plekje in huis!17 weergaven

コメント


bottom of page