top of page

Yin Yoga Online
& Special Series

Eerstvolgende special-series verwacht in mei/juni

Yin Yoga richt zich op stimulatie van al je typen bindweefsel zoals botten, pezen en fascia. Door langer in een houding stil te blijven liggen breng je verjonging en versoepeling van je bindweefsel tot stand. Hierdoor word je flexibeler, meer ontspannen en geef je jezelf de ruimte om emoties in je lijf los te laten.

Eerstvolgende les: dinsdag 11 april van 20:00 uur tot 21:15 uur.

Thema: grote voorjaarsschoonmaak, wat laat je achter en wat neem je mee? In de seizoensovergang kan het zijn dat je je minder fit, moe en licht gefrustreerd voelt. Deze les is een opkikker voor je lijf, waarna je gegarandeerd de volgende ochtend met meer energie wakker zal worden.

Special Series: de 5 elementen(januari 2023) [er staat momenteel geen nieuwe serie gepland]

Deze lesserie is voor jou bedoeld:

  • Je zoekt naar meer balans in je leven en bent nieuwsgierig hoe de 5 elementen je hierbij kunnen helpen

  • Je zoekt diepe(re) ontspanning in je lijf 

  • Je wilt vanuit een rustig plekje in je eigen huis mee kunnen doen aan een yoga practice

  • Je wilt kennismaken met Yin Yoga en/of een verdieping van je practice

Door ons bindweefsel lopen energiebanen die invloed hebben op hoe jij je voelt en hoe gezond je lijf is. Met yin houdingen bevorderen we de doorstroming van deze energiebanen (meridianen). Maar soms stroomt het even niet lekker en kun je jezelf helpen door gerichte houdingen te kiezen. De 5 elementen volgens de Traditionele Chinese Geneeswijze bieden een fantastische kapstok om (on)balans) te herkennen en je lichaam te helpen herstellen. 

De lessen vinden plaats van 20:00 uur tot 21:15 uur.

Lees meer over Yin Yoga in deze blog.

 

"Marieke’s yin yoga lessen blijken elke keer weer spot on: precies wat ik elke les op die dag, op dat moment nodig had. De persoonlijke aandacht van Marieke begeleiden je heel fijn door een sessie. Ik voelde me na elke les meer verbonden met m’n lichaam, en rustiger in mijn hoofd." - Louise

Terug naar aanbod

"Het was zo fijn om de yin yoga serie te volgen. Elke week kwam ik er meer achter wat de kracht is van yin energie. Dat ‘wist’ ik ergens al wel maar ervaren is zoiets anders! Elke les had een thema en een begin meditatie waardoor ik me de hele les kon richten op dat gebied. Dat was super fijn. De serie heeft me veel rust, ontspanning, flexibiliteit en ruimte gegeven." - Lidy

bottom of page