Yin Yoga

Maandelijkse les & Special Online Series: houd het lesrooster en de nieuwsbrief in de gaten

Deze lesserie is voor jou bedoeld:

  • Je zoekt diepe(re) ontspanning in je lijf

  • Je wilt vanuit een rustig plekje in je eigen huis mee kunnen doen aan een yoga practice

  • Je wilt kennismaken met Yin Yoga en/of een verdieping van je practice

Yin Yoga richt zich op stimulatie van al je typen bindweefsel zoals botten, pezen en fascia. Door langer in een houding stil te blijven liggen breng je verjonging en versoepeling van je bindweefsel tot stand. Hierdoor word je flexibeler, meer ontspannen en geef je jezelf de ruimte om emoties vanuit je lijf los te laten.

Elke maand is er een online Yin Yoga les waar we met een thema aan de slag gaan. Dit thema helpt je op de mat, maar ook in je dagelijks leven om met meer ontspanning en contact met jezelf te zijn. Bijvoorbeeld: vertrouwen, loslaten, weerstaan.

Ik bied een aantal keer per jaar een 4-weekse serie van thematische lessen aan. De lessen duren 75 minuten en zijn in de avond. De serielessen zijn met kleine groepen waardoor er genoeg ruimte is voor persoonlijke begeleiding en feedback.

Lees meer over Yin Yoga in deze blog.

"Marieke’s yin yoga lessen blijken elke keer weer spot on: precies wat ik elke les op die dag, op dat moment nodig had. De persoonlijke aandacht van Marieke begeleiden je heel fijn door een sessie. Ik voelde me na elke les meer verbonden met m’n lichaam, en rustiger in mijn hoofd." - Louise

"Het was zo fijn om de yin yoga serie te volgen. Elke week kwam ik er meer achter wat de kracht is van yin energie. Dat ‘wist’ ik ergens al wel maar ervaren is zoiets anders! Elke les had een thema en een begin meditatie waardoor ik me de hele les kon richten op dat gebied. Dat was super fijn. De serie heeft me veel rust, ontspanning, flexibiliteit en ruimte gegeven." - Lidy

Terug naar aanbod