top of page

Yin de herfst in (online workshop 10 oktober)

Afgelopen half jaar revalideerde ik van een ski-ongeluk. Eindelijk kan ik vieren dat ik weer (letterlijk) op de been ben! Mijn hart maakt sprongetjes, ik heb namelijk zin om weer les te gaan geven!


De overgang van de warme zomer naar de herfst voelde dit jaar heel abrupt. Het vraagt wat van ons lijf om deze seizoensomschakeling te maken! Misschien merk je dat je wat minder energie hebt en dat je lijf anders reageert dan normaal. Elke seizoensovergang is een mooi moment om extra aandacht aan je lijf te besteden. Wat ervaar je? Waar heb je behoefte aan?


Op maandag 10 oktober start ik weer met lesgeven. Mijn eerste les is een heerlijke online Yin Yoga les in de avond. Maak een knus en warm plekje voor jezelf op een rustige plek in huis. Pak een kop thee, steek een kaarsje aan en laat je lijf verzachten in deze speciale herfstles.


Tot snel, online of in de studio.


Liefs, Marieke


Aanmelden voor de les op 10 oktober kan hier.


36 weergaven
bottom of page