top of page

Summer Solstice: vier jezelf! (workshop vrijdagavond 23 juni)

Met de zomervakantie voor de deur geef ik op vrijdagavond 23 juni mijn laatste workshop!


Vier samen de start van de zomer in deze heerlijke lange Yin Yoga workshop. Ik breng de natuur naar binnen met de geur en therapeutische werking van etherische oliën. Ben jij ook benieuwd hoe aroma’s jouw practice kunnen verrijken en verdiepen?


In deze special vieren we de week met de langste dagen van het jaar (Summersolstice of Zonnewende op 21 juni). Ontdek hoe Yin Yoga stretches rondom het hartgebied en je armen je in contact brengen met je hart(evuur!), (zelf)liefde en jouw passie. Tegelijkertijd breng je je zenuwstelsel en mind tot rust door zachte stimulatie van je bindweefsel. Verschillende geuren zullen jouw zintuigen en lijf prikkelen en uitnodigen om diep(er) te ontspannen. Zo ga je met een ontspannen lijf, een vol hart en koel hoofd het zomerweekend in.


Voor deze Special heb je geen yoga-ervaring nodig. Neem gerust een vriend, vriendin of familielid mee voor deze ontspannen start van je weekend!


  • De workshop vindt plaats bij Studio Natuurlijk aan de Oudegracht 366 in Utrecht

  • Tijdstip: 19:30 - 21:30

  • Jouw investering: 35 euro

  • Max. 12 personen

  • Reserveer jouw plekje

Meer weten over hoe je Yin Yoga en essentiële oliën kan combineren? Ik breng dit jaar een carddeck uit die jij als gids kunt gebruiken om elke dag een rustmoment voor jezelf te creëren. Volg Essence of Yin op Instagram.


27 weergaven

Comentários


bottom of page