top of page

Dit wordt misschien wel dé reis van je leven (workshop 28 april)

Spoiler: wat mij betreft is DE reis van ons leven een reis door dat wat het meest dichtbij ons is... het is de ontdekkingsreis van jouw lichaam, geest, energie, bewustzijn en misschien nog wel meer.


Ik ontdek elk jaar weer nieuwe elementen, bewegingen, woorden, en nu ook geuren die mijn reis verdiepen en meer kleur geven. Mijn geur-geheugen is (waarschijnlijk net als die van jou) sterk - wat betekent dat een geur me via een (onbewuste) herinnering een sterke zintuigelijke en fysieke ervaring geeft. Soms legt dat spanning bloot, een andere keer brengt het me ontlading.


Zeker geuren uit de natuur, die ook nog eens een therapeutische werking hebben (waarover later meer), brengen 'beweging' in mijn lijf. Hoe tof is het, dat er honderden etherische oliën van plantenextracten zijn waarmee je kan experimenteren!


Nieuwsgierig?


Op vrijdagavond 28 april neem ik je mee op reis door je lijf. Door zachte bewegingen, yin yoga-houdingen, verschillende aroma's en mijn zachte aanraking (reiki) ervaar je diepe ontspanning en is er alle ruimte om naar de signalen van jouw lichaam te luisteren.


Ga je mee op reis?

  • Yin Yoga en de kracht van aroma's

  • Vrijdagavond 28 april

  • 19:00 - 21:00 uur

  • Totaal aantal plekken: 12

  • Kosten: 35 euro

  • Meld je hier aan

37 weergaven

Comments


bottom of page