top of page

Jouw creativiteit herontdekt

Beweeg in volle vrijheid de herfst in met onze yoga & vedic art retraite. In deze vierdaagse zullen we verbinden met de elementen van de natuur en met onszelf. Tijdens een heerlijk verzorgd verblijf krijg je de mogelijkheid om jouw creatiekracht te her-ontdekken. Verras jezelf met hoe je jouw creativiteit invulling geeft op het doek middels de vedic art principes. In de yogalessen ervaar je vrijheid in beweging. Middels yin en yang zoeken we zowel diepe ontspanning als uitdaging op. Deze dagen brengen je op jouw punt van stilte om geïnspireerd thuis te komen.De highlights

 • Donderdag 9 t/m zondag 12 september

 • Op 5 uur rijafstand van Utrecht

 • Elke dag een uitgebreid verzorgd ontbijt en lunch

 • 3 yogalessen en 3 meditaties

 • Prachtige kamers met eigen badkamer

 • 3 schilderworkshops: een kennismaking met Vedic Art

 • Elke avond een heerlijk lokaal 4-gangen diner

 • Vrije tijd om het heuvelachtige gebied te verkennen, of om lekker te relaxen in de tuinen of jaccuzi

Schrijf je hier in! Of lees verder voor meer informatie.


De locatie

Van 9 t/m 12 september hosten we een heerlijke retreat op chambre d'hôte L’Orchidee Sauvage. Op circa 5 uur rijden vind je een oase van rust en is er volop ruimte voor beweging, ontspanning, jouw creativiteit en heerlijk eten & drinken. Lucie en Gerrit hebben deze prachtige boerderij omgebouwd tot een comfortabele en sfeervolle bed & breakfast. Met veel passie verzorgen zij tijdens deze retraite de kamers en heerlijk eten en drinken.


Vedic Art

Vedic Art nodigt je uit om wakker te worden en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen proces, in het leven en in de creativiteit. Terwijl je schildert ontwaken gevoelens en groeit je bewustwording, verbinding met onszelf en met dat wat er in ons leeft.

Tijdens het retreat zal je in gemoedelijke sfeer kennis maken met de eerste principes van Vedic Art en zul je ervaring welke creatieve stroom er voor jou in beweging komt.


“Vedic Art leert je niet hoe je moet schilderen.

Vedic Art is een methode die je helpt te herinneren hoe je schildert.”

Curt Källman


Yoga

In de yoga richt je je op verbinding met jezelf door beweging en bewustwording van je lijf. Tijdens de retraite verbreed of verdiep je jouw kennis en ervaring: naast de vloeiende Vinyasa Yoga gebruiken we ook Yin Yoga om je lijf diep te ontspannen. De yogalessen zijn voor alle niveau’s al is enige ervaring met yoga asana’s wel fijn!De hosts

Lucie en haar man Gerrit heten je van harte welkom op L’Orchidée Sauvage. Sinds 2018 runnen zij deze prachtige chambre d’hôte.


Marianne verzorgt de Vedic Art kennismaking tijdens dit retraite. Ze is sinds kort een gepassioneerd teacher vanuit haar vertrouwen in de creatiekracht van de mens met vrijheid als de sleutel. Tevens geeft ze yin yoga in haar eigen studio in Baarn.


Marieke, van Umbuntu Yoga, faciliteert de yoga, meditatie en ademhaling sessies. Ze is opgeleid tot Vinyasa en Yin Yoga docent en geeft sinds enkele jaren online les en in studio’s in Utrecht. Haar doel is om jou meer in contact met je lijf te brengen.Belangrijk om te weten:

 • Early bird price (tot 1 juli): €495,-. Hierna €555,-

 • Prijzen zijn op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. Prijs van een eenpersoonskamer €795 (beperkte beschikbaarheid).

 • We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw dieetwensen
180 weergaven
bottom of page