top of page

Flow & Yin Yoga

Op dit moment staat deze les niet op het rooster
 

In Vin(yasa) Yoga beweeg je met je ademhaling als rode draad. De zonnegroet vormt een vaste basis waar we gevarieerde houdingen mee combineren. Dit vormt een uitdagend eerste deel van de les waarin je aan kracht, flexibiliteit en balans werkt.

 

Yin Yoga is gericht op het sterker en soepeler maken van onze gewrichten en creëert ruimte en ontspannen in het zachte weefsel (fascia) van ons lijf. Om dit te bereiken blijf je enkele minuten in een houding en ontspan je jezelf actief met behulp van je ademhaling. In deze les maak je op een laagdrempelige manier kennis met Yin Yoga. 

 

De combinatie van deze twee vormen leidt tot diepe ontspanning die volledig tot uiting komt aan het einde van de les bij de eindhouding: savasana.  

Enige ervaring met yoga is een pré, al is de les toegankelijk voor alle niveaus.

“Yoga van Marieke is verbindend voor mijn systeem door haar flow en stilte dat uit een puur hart stroomt. Dankbaar 🙏🏻”  - Lizanne

"Ik vind de lessen uitdagend, verrassend en leuk” - Daan

“De yoga lessen van Marieke zijn heerlijk! Pittige houdingen afgewisseld met ontspanning, met goede begeleiding! Een dikke 10 als ik een cijfer zou mogen geven” - Marloes

Terug naar aanbod

bottom of page